Inicio | Informi WWF | Triar frigorífic | Triar aire condicionat

Necessita canviar de frigorífic?

Segueixi els nostres consells per veure què tipus d'aparell li interessa més. I a més, procuri triar bé el lloc de compra. Per un mateix model de frigorífic, segons l'establiment, pot estalviar fàcilment més de 100 euros...

Frigorífics de dues portes: senzills i barats

Els frigorífics de dues portes compten amb un únic circuit termodinàmic per fer funcionar la part de nevera i la de congelador.

Les seves dimensions són més reduïdes que les dels frigorífics combi, i també són bastant més barats. No obstant això, la seva prestacions són bastant limitadasa, especialment pel que fa a la congelació: la limitada capacitat de congelació i la lentitud amb què afronten aquesta tasca, unida a les dificultats de descongelació de l'aparell fan que no siguin els frigorífics més recomanables, especialment si hi ha diversos membres en la família.

Els frigorífics de dues portes costen des de 300 euros.

Frigorífics combi: congelen bé i refreden millor

Com indica el seu nom, els combi són frigorífics que combinen un congelador i un frigorífic (normalment els calaixos de congelació estan a baix, mentre que la part superior, de major grandària, correspon a la nevera).

L'aparell compta amb dos termòstats independents, la qual cosa li permet regular les temperatures de forma autònoma. També és habitual que comptin amb dos compressors: d'aquesta forma la tasca de congelació s'agilita, però també es dispara el consum d'energia.

Els frigorífics combi es poden comprar des de 500 euros.

Consells per treure més partit al frigorífic

Llista de marques